Winkelwagen Geen producten

Natuursteenlook

Natuursteenlook
Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
  1  2   

Natuursteenlook keramische tegels voor buiten

Keramische tegels voor buiten met natuursteenlook lijken net van natuursteen. Ze zijn echter gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Hierdoor hebben natuursteenlook keramische buitentegels het typische rauwe randje van steen, terwijl u geniet van de voordelen van keramiek. Zo zijn deze keramische tegels voor buiten duurzaam, stevig, slijt-, vuur en krasvast. Keramische buitentegels zijn dikkere tegels, geschikt zijn voor bijvoorbeeld uw tuin, binnenplaats of terras. Bovendien zijn keramische tegels voor buiten gemakkelijk in het onderhoud en gaan ze lang mee.
 

Assortiment natuursteenlook keramische tegels voor buiten

Keramische terrastegels of tuintegels met natuursteenlook geven uw buitenruimte een tijdloze uitstraling met het effect van het natuurlijke materiaal. Het oppervlak van de tegels ziet er prachtig uit door alle variatie in het dessin. Gecombineerd met de juiste buitenmeubels of decoratie creëert u een klassieke of juist moderne buitenruimte met deze tegels. In de Tegelhuis Montfoort webshop bieden wij de natuursteenlook keramische vloertegels Kronos Due Centimetri aan in drie kleuren: Donker, Greige en Neram. Natuursteenlook buitentegels worden geleverd in het formaat 60x60 cm met een dikte van 2 cm.
 

Kronos Due Centimetri direct online bestellen

Bent u geïnteresseerd in Kronos Due Centimetri natuursteenlook keramische tegels voor buiten? U kunt deze hier direct online bestellen bij Tegelhuis Montfoort voor een scherpe prijs. Wilt u de tegels eerst bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Waddinxveen, of bestel een proefpakket met acht samples van de betonlook, houtlook en natuursteenlook keramische tegels voor buiten.


 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.