Winkelwagen Geen producten

Houtlook

Houtlook
Weergave:
 


Bezig met laden...

Houtlook keramische tegels voor buiten

Keramische tegels voor buiten met houtlook lijken net van hout. Ze zijn echter gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Hierdoor hebben houtlook keramische buitentegels de typische natuurlijke en warme uitstraling van hout, terwijl u geniet van de voordelen van keramiek. Zo is dit keramisch parket stevig, slijt-, vuur en krasvast. Keramische buitentegels zijn dikkere tegels die daardoor geschikt zijn voor bijvoorbeeld uw binnenplaats, tuin of terras. Bovendien zijn keramische tegels voor buiten makkelijker te onderhouden dan een houten vloer en veel duurzamer, vooral in de buitenlucht.
 

Assortiment houtlook keramische voor buiten

Keramische terrastegels of tuintegels met houtlook laten uw buitenruimte enorm opvallen, met het effect van het natuurlijke materiaal. Houtlook tegels zijn zeer in opkomst de laatste jaren. Ze kunnen zorgen voor een klassieke uitstraling van uw buitenvloer, maar houtlook kan ook erg modern ogen met de juiste buitenmeubels of decoratie. In de Tegelhuis Montfoort webshop bieden wij de houtlook keramische vloertegels Kronos Due Centimetri aan in het lichte Maple (esdoorn) en het natuurlijke Oak (eiken). Deze houtlook tegels voor buiten worden geleverd in het formaat 60x60 cm met een dikte van 2 cm.
 

Kronos Due Centimetri direct online bestellen

Bent u geïnteresseerd in Kronos Due Centimetri houtlook keramische tegels voor buiten? U kunt deze hier direct online bestellen bij Tegelhuis Montfoort voor een scherpe prijs. Wilt u de tegels eerst bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Waddinxveen, of bestel een proefpakket met acht samples van de betonlook, natuursteenlook en houtlook keramische tegels voor buiten.


 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.