Winkelwagen Geen producten

Betonlook

Betonlook
Weergave:
 


Bezig met laden...

Betonlook keramische tegels voor buiten

Keramische tegels voor buiten met betonlook lijken net van beton of cement. Ze zijn echter gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Hierdoor hebben betonlook keramische buitentegels voor buiten de typische stoere, eigentijdse uitstraling van beton, terwijl u geniet van de voordelen van keramiek. Zo zijn de tegels duurzaam, stevig, slijt-, vuur en krasvast. Keramische buitentegels zijn dikkere tegels, die daardoor geschikt zijn voor bijvoorbeeld uw tuin, terras of binnenplaats. Bovendien zijn keramische tegels voor buiten makkelijk in onderhoud en gaan ze lang mee.
 

Assortiment betonlook keramische tegels voor buiten

Beton wordt gemaakt door het mengen van cement met water. Hierdoor ontstaat een grijsachtige harde massa, die veel wordt gebruikt in de bouw. Het harde, maar brosse karakter is kenmerkend voor de structuur van cement of beton. Keramische terrastegels of tuintegels met betonlook creëren een stijlvolle en robuuste buitenruimte, met het effect van dit natuurlijke materiaal. In de Tegelhuis Montfoort webshop bieden wij de betonlook keramische vloertegels voor buiten van Kronos aan genaamd Due Centimetri in drie mooie grijstinten: Cemento, Cenere en Sandalo. De tegels worden geleverd in het formaat 60x60 cm en hebben een dikte van 2 cm.
 

Kronos Due Centimetri direct online bestellen

Bent u geïnteresseerd in Kronos Due Centimetri betonlook keramische tegels voor buiten? U kunt deze hier direct online bestellen bij Tegelhuis Montfoort voor een scherpe prijs. Wilt u de tegels eerst bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Waddinxveen, of bestel een proefpakket met acht samples van de houtlook, natuursteenlook en betonlook keramische tegels voor buiten.


 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop